Kennis & Innovatie

Column Helga van Leur: fabulous fall

Nu de bladeren gaan vallen en het kwik geleidelijk gaat dalen, breekt het seizoen aan van het loslaten.

Vier duurzaamheidstips voor kleine retailers

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Ook ‘kleinere’ retailers moeten hierop inspelen.

Eco-innovatie: de gamechanger in het wereldje van duurzaam ondernemen

We leven in een tijd waarin duurzaamheid niet langer een optie is, maar een noodzaak.

Wil je zelf inhoud toevoegen?

Mail ons

21

sep

Profiteer als retailer van Googles dominantie in lokaal zoeken en navigeren

n het jaar 2023 hebben fysieke winkels een indrukwekkende comeback gemaakt in Europa, terwijl e-commerce moeite heeft om zich staande te houden.

Battery Technology Day Limburg: ontdek de innovaties en maak kennis met het batterij ecosyteem

Iedereen die ook maar iets met batterijen doet óf wil doen, is 29 september welkom tijdens de

Een nieuw leven voor afgedankte netten en touwen biedt hoop voor de toekomst

Meer dan 8 miljoen ton plastic belandt ieder jaar in onze oceanen.

‘Van data naar daad’: samenwerking GROBA en JECKX versterkt duurzame inzetbaarheid medewerkers

In een tijd waarin de arbeidsmarkt voortdurend verandert en de eisen aan werknemers steeds hoger worden, is het cruciaal voor bedrijven om te investeren i

Winkeldeur dicht bij hitte is het nieuwe normaal

INretail helpt ondernemers al 100 jaar vooruit.

Garantie Ondernemingsfinanciering (GO)

Heeft u krediet nodig maar krijgt u niet eenvoudig een banklening of bankgarantie?

Energiebesparing

Energiebesparing is in deze tijd van hoge energieprijzen een zeer actueel onderwerp.

Horeca verspilt 5,6 miljoen kilogram minder voedsel - maar nog altijd voor bijna 650 miljoen euro

In vergelijking met 2019 heeft de horeca 9,2% minder voedsel verspild. Restaurants verspilden 9% minder voedsel, hotels 17,6%.

Wil je zelf inhoud toevoegen?

Mail ons

12

sep

LIOF versnelt digitale transformatie voor MKB-bedrijven: bouw je eigen robot tijdens de Botathon

Geen zin in de routinematige klusjes op het werk? Wil je dat je personeel zich bezig kan houden met werk dat er écht toe doet?

Nu geopend!

Financiële steun voor biocirculaire innovaties

Op een laagdrempelige manier stimuleert het Interreg-project Realise-Bio de totstandkoming van een bio-circulaire economie in de Euregio.

"Het wat en hoe van circulaire businessmodellen"


Bernardushoeve kan drukte aan met bestel- en uitgiftekiosken

Bij Herberg de Bernardushoeve in het buitengebied van Voerendaal is het doorgaans druk.

Samen sparren over oplossingen voor de ouderenzorg

Samen kom je tot de beste ideeën.