Workshop: je vindbaarheid op internet vergroten

Datum van item

19 april

Event location: Online

09:00 - 15:00

Hoe word ik als bedrijf online gevonden en kan ik zorgen dat een websitebezoeker een betalende klant wordt?

Hiervoor moeten ondernemers online goed gevonden worden. In deze workshop wordt ingegaan op de do’s en don’ts van online zichtbaarheid en het vergoten van het bereik via de website of social mediakanalen. Kennis uit deze workshop leidt tot kennis waarbij de marketingstrategie van je bedrijf een goede onlinestrategie kan worden.

Het MKB Datalab Limburg biedt uitkomst door praktische ondersteuning, advies en training op het gebied van digitale transformatie en data-analyse voor ondernemers. Wij helpen je graag een stap (gratis) verder en verzorgen deze workshop samen met het Vista College en Gilde Opleidingen.

Waar bestaat deze workshop uit?

  1. Inleiding: 09.00 uur, korte inleiding gericht op de werkwijze, het proces en de ondersteuning.
  2. Een ondersteunende film: ter introductie van het thema en de aanpak.
  3. Een helpdesk: is van 09.15 uur tot 15.00 uur bereikbaar voor ondersteuning bij deze workshop.

Het voordeel van deze opzet van de workshop is dat je op ieder gewenst moment de film terug kunt kijken via het MKB Datalab.

Daarnaast kun je de helpdesk direct benaderen om met het thema aan de slag te gaan of een afspraak te plannen om op een ander moment ondersteuning te ontvangen. Het Vista College en Gilde Opleidingen zijn aangesloten bij het MKB Datalab Limburg en geven praktisch advies en ondersteuning voor midden- en kleinbedrijf en ondernemers met digitaliseringsvragen.

Er is geen maximum aan het aantal deelnemers en voor maximaal 20 bedrijven is er plek voor een intensiever traject met studenten in een challengeopdracht.