Innoveer jij mee?

Datum van item

19 april

Event location: Livestream online

15:30 - 17:00

De wereld verandert; stilstaan is voor ondernemers geen optie. Om als ondernemer relevant te blijven, is een vooruitziende blik nodig. Hoe bepaal je die stip op de horizon, welke tools zet je in om te innoveren en hoe integreer je dit binnen je organisatie? En hoe ga je om met de maatschappelijke uitdagingen van morgen? Dit zijn allemaal vragen die wij zullen behandelen tijdens de online masterclassreeks “Innoveer jij mee?”. De aftrap is op 19 april om 15.30 uur. Ben jij er bij?

Tijdens drie bijeenkomsten willen we jou inspireren als ondernemer met innovatie én maatschappelijke impact aan de slag te gaan en bieden we je handvatten om dit direct in de praktijk te brengen. Ook informeren we je over de concrete ondersteuningsmogelijkheden die het programma LimburgToekomstbestendig jou als ondernemer kan bieden.

 

Dinsdag 19 april 15.30-17.00 uur: Kick-Off: Keynote en ondernemersgesprek over innovatie (Livestream Online)


Spreker: Guido Stompff, Lector Design Thinking, Hogeschool InHolland
Guido Stompff bespreekt innovatie aan de hand van het thema “innoveren in het wild”. Hoe doe je dit? Waarom vinden we dit als organisatie zo moeilijk? Hij geeft praktische voorbeelden en tips & tricks. Ook gaat hij in gesprek met ondernemers die hiermee bezig zijn en vraagt naar hun ervaringen. Laat je inspireren!

 

Dinsdag 10 mei 15.30-17.00 uur: Masterclass Design Thinking (Teams)


Trainer: Daan Snijders, Innovation Booster
Hoe kom je tot een innovatieve oplossing waar je klant op zit te wachten? Daan Snijders gaat actief met jullie aan de slag en deelt de basisprincipes van Design Thinking. Wat is Design Thinking en hoe zet je dit in? Je krijgt concrete voorbeelden en handvatten om zelf aan de slag te gaan met deze methode om klantgerichter te innoveren. Het aantal plaatsen is beperkt (max. 25 deelnemers).

 

Dinsdag 24 mei 15.30-17.00: Masterclass Employee Engagement (Teams)


Trainer: Daan Snijders, Innovation Booster
Innoveren is spannend en vergt een dynamische organisatie. Hoe creëer je een innovatieve mind-set en cultuur binnen je bedrijf? Hoe krijg je medewerkers mee bij de invoer van een nieuwe werkwijze of een grote verandering? Daan Snijders neemt jullie mee in de wereld van Employee Engagement en Verandermanagement. Hij deelt de belangrijkste tips & tricks en zal concrete cases behandelen om dit in je eigen organisatie toe te passen. Het aantal plaatsen is beperkt (max. 25 deelnemers).

Werk je voor een start-up, scale-up of mkb actief in de provincie Limburg en spreekt het programma je aan? Wil je meer gaan doen met innovatie binnen jouw organisatie en wil je een actieve bijdrage leveren aan de maatschappelijke uitdagingen van morgen? Meld je dan nu aan voor één of meerdere sessies binnen deze reeks. Deelname is kosteloos, de bijeenkomsten zijn allemaal afzonderlijk te volgen en zullen online worden gestreamd. We zien je registratie graag tegemoet!

Deelname is kosteloos, de bijeenkomsten zijn allemaal afzonderlijk te volgen en zullen online worden gestreamd. De link voor de aftrap op 19 april ontvang je na registratie.