Hét symposium over de toekomst van onze regio

Datum van item

06 oktober

Event location: Beachclub Degreez in Panheel

19:00 - 23:00

Voor colleges van B & W en raadsleden, voor ondernemers en onderwijs én voor iedereen die graag een bijdrage wil leveren aan de toekomst van de regio Midden Limburg én Cranendonck. Voor jou dus! Houd donderdag 6 oktober vanaf 19.00 uur vrij. Je bent welkom bij de sfeervolle Beachclub Degreez in Panheel.

save the date 6 okt

Wat gaan we doen?

Praten over duurzaam wonen en werken? Over het groeiend tekort aan personeel? Over promotie van onze regio? En over het vestigingsklimaat? Ongetwijfeld. We gaan met elkaar in gesprek over een regio waar het goed wonen, werken en leven is. Dat doen we constructief en praktisch. Interactief en oplossingsgericht. En met verrassende eye openers over de rol die jij daarin hebt. Drie versterkende en verbindende organisaties; OML, Keyport en SML nemen je mee in kansen, uitdagingen én successen van onze regio.

 

Zien we je daar?

Wees gerust, het wordt geen saaie vergadering, maar een verrassende, energieke bijeenkomst. We gaan ervaringen en kennis delen. Daarnaast is een heerlijk hapje en een borrel ingepland. Verder gaan we nu nog niet te veel verklappen. Een uitnodiging met meer informatie volgt.

Laat hier alvast je gegevens achter en we houden je op de hoogte over het symposium van 6 okt 2022. Geïnteresseerden krijgen als eerste de mogelijkheid om zich in te schrijven voor het Symposium. Er is plek voor +/- 200 bezoekers.

 

Meer info en aanmelden