Business Innovation Program Food (BIPF)

Datum van item

02 februari

Event location: Fysiek of online

Hele dag -

Zie je voor jouw bedrijf kansen om bij te dragen aan een duurzaam en gezond voedselsysteem? Met het Business Innovation Program Food (BIPF) helpen we je om scherp te krijgen welke ideeën kansrijk zijn en hoe je deze vertaalt tot concrete nieuwe verdienmodellen voor jouw bedrijf. Start je avontuur en maak van jouw idee een succesvolle business case.

 

Introductie workshop op 2 februari 2022 

Ontdek tijdens de introductie workshop op 2 februari 2022 of het programma waarde toevoegt voor jouw bedrijf. Deze workshop is geheel vrijblijvend. Wel is het noodzakelijk je vooraf aan te melden.

 

Voor wie?

Het Business Innovation Program Food is voor ondernemers in de agrofoodsector die toegewijd zijn een kansrijk idee om te zetten in een nieuw verdienmodel. Deelname staat open voor bedrijven die met dit idee bijdragen aan het versnellen van de transitie naar een duurzaam en gezond voedselsysteem. Dit zijn startups of innovatieve MKB-ers die in de brede zin actief zijn in de agrofoodsector. Denk aan de land- en tuinbouw, de voedselverwerkende industrie, data en technologie bedrijven en (logistieke) dienstverleners.

Ervaringen eerdere deelnemers

COMPUTD
"Tijdens het programma zit je in een innovatieve omgeving, naast dat je kritischer naar je eigen bedrijf kijkt, leer je ook veel van anderen.”​

Looop
Lees hier het verhaal van LOOOP.

Grassa
Marieke Vanthoor, Grassa: "Het Business Innovation Program Food helpt heel sterk om de klantvraag te specificeren. Welk doel dient je technologie en wat is de juiste doelgroep zijn vragen waarmee je uitgebreid aan de slag gaat. Een technologie gedreven bedrijf kan de klant wel eens uit het oog verliezen, BIPF helpt om focus te krijgen."