Agri en Food Logistiek Congres 2022

Datum van item

21 april

Event location: Breepark Breda

Hele dag -

In economisch opzicht is de versketen voor Nederland van groot belang, maar de noodzaak voor verduurzaming van het vervoer is nog groter. De logistieke oplossingen staan echter nog in de kinderschoenen. Hoe kunnen we voldoen aan de vraag van de klant waarin alles vaker, verser en vlugger gaat en alles tegelijk duurzaam moet?

Tijdens de eerste editie van het Agri en Food Logistiek Congres op 21 april gaan we er met verschillende partijen uit de sector over in gesprek. Wat zijn de uitdagingen en welke innovatieve oplossingen zijn er? Hoe kijken bedrijven als FrieslandCampina, Oatly en North Freeze hier naar? Mis het niet. ​​Registreer snel en profiteer nog tot 1 maart van de vroegboekkorting.

Combineer met Multimodaal Transport Expo Agri en Food Logistiek Congres vindt plaats op 21 april van 12.00 - 18.00 uur in het Breepark in Breda. Tegelijk met het congres organiseert Nieuwsblad Transport de Multimodaal Transport Expo. Je kunt jouw deelname aan het congres dus perfect combineren met een bezoek aan de beurs.

Informatie over het programma, de partners en meer vind je hier.