Webinar Nationaal Groeifonds Kennisontwikkeling

Datum van item

30 juni

Event location: Online

11:30 - 13:00

Het Nationaal Groeifonds investeert tussen 2021 en 2025 €20 miljard in projecten die zorgen voor economische groei op de lange termijn. Onderzoek, ontwikkeling en innovatie (R&D en Innovatie) en Kennisontwikkeling zijn de 2 terreinen waarin het fonds investeert omdat hier de meeste kans aanwezig is voor structurele en duurzame economische groei. Heeft u een project binnen het terrein Kennisontwikkelin? Ontdek dan tijdens het webinar op 30 juni of het Nationaal Groeifonds interessant is voor u!

 

Voor wie

Dit webinar is bedoeld voor bedrijven, kennis- en onderwijsinstellingen, overheden en andere partijen die begin volgend jaar voor de 3e ronde een voorstel op het gebied van Kennisontwikkeling willen indienen bij het Nationaal Groeifonds.

 

Programma

De talkshow is onder leiding van dagvoorzitter Tom Jessen. Aan tafel zijn afwisselend te gast: Erwin Nijsse (namens de adviescommissie Nationaal Groeifonds), Maarten Spreij (namens Rijkdienst voor Ondernemend Nederland) en een vertegenwoordiger namens het Nationaal Groeifonds-project LLO Katalysator.  Onderwerpen die tijdens de webinars aan bod komen zijn: 

  • Wat is Nationaal Groeifonds? 
  • Hoe kunt u een voorstel indienen?
  • Wat is er nodig om een voorstel in te dienen? 
  • Tips en tricks voor een kansrijke aanvraag. 

Tijdens beide webinars kunt u uw vragen stellen via de chat. 

 

Aanmelden

Geïnteresseerd? Meld u dan aan met het registratieformulier

 

Netwerken

Samenwerking met andere partijen is essentieel voor een succesvol Nationaal Groeifonds-voorstel. We bieden u daarom de mogelijkheid om na registratie voor het webinar op het netwerkplatform in contact te komen met potentiële samenwerkingspartners. Als u hiervan gebruik wilt maken kunt u een profiel aanmaken. U kunt dan voorafgaand aan het webinar tot enkele weken erna met voor u interessante partijen contact opnemen en zelf benaderd worden.