Slotevent MKB Datalab

Datum van item

04 juli

Event location: Brightlands Smart Services Campus

13:00 - 17:30

Tijdens het slotevent blikken we gezamenlijk terug op twee en een half jaar MKB Datalab Limburg en presenteren we enkele resultaten. Daarnaast delen ondernemers hun ervaringen en wordt het stokje overgedragen aan de Brightlands Digitale Werkplaats MKB.

Datum en tijd: 4 juli 2022, 13:00 - 17:30

Maandag 4 juli organiseert het MKB Datalab Limburg, samen met de leadpartner Zuyd Hogeschool en alle overige partners, haar laatste evenement.

Het project, dat in december 2019 van start ging, werd geïnitieerd om mkb’ers van 2 tot 50 medewerkers te helpen bij hun vragen op het gebied van digitalisering met als doel hun productiviteit te verhogen.  

Vanaf nu gaat MKB Datalab Limburg over in de Brightlands Digitale Werkplaats MKB, waar vraag en aanbod op het gebied van digitalisering van het MKB bij elkaar worden gebracht. De werkplaats fungeert als een overkoepelend loket waar ondernemers terecht kunnen met hun digitaliseringsvraagstukken.

Tijdens het slotevent blikken we gezamenlijk terug op twee en een half jaar MKB Datalab Limburg en presenteren we enkele resultaten. Daarnaast delen ondernemers hun ervaringen en wordt het stokje overgedragen aan de Brightlands Digitale Werkplaats MKB. Niels Snoep, teammanager Innovatie Rabobank, is de keynote.

Meer info & aanmelden