Pitchronde Marc Cornelissen Brightlands Award

Datum van item

21 september

Event location: Brightlands Maastricht Health Campus

Hele dag -

Pitch Round Marc Cornelissen Brightlands Award

Pitchronde Marc Cornelissen Brightlands Award

De ontknoping nadert

Welke duurzaamheidspionier wint de Marc Cornelissen Brightlands Award (en daarmee de hieraan gekoppelde prijs van 35.000 euro)?

Nooit eerder kreeg het secretariaat van de Marc Cornelissen Brightlands Award zoveel aanmeldingen van talent dat wil meedingen naar de award en de geldprijs van 35.000 euro.

Maar liefst 28 projecten van duurzaamheidspioniers werden voorgelegd aan de jury. Hun achtergronden en ideeën variëren weliswaar sterk, maar de verbindende rode draad tussen al die inzendingen is de passie om een bijdrage te leveren aan de circulaire transitie naar een wereld die duurzamer wordt.

Voor de jury was het dan ook geen gemakkelijke klus om uit de lijst van 28 aanmeldingen uiteindelijk zes kanshebbers te selecteren voor de pitch-ronde op 21 september op Brightlands Maastricht Health Campus. Uit deze zes kandidaten worden er drie genomineerd. Op 19 oktober (op Brightlands Smart Services Campus in Heerlen) wordt bekend wie Panos Kouris zal opvolgen als winnaar van de Marc Cornelissen Brightlands Award 2022.

Geïnteresseerden kunnen aanwezig zijn bij de pitches op 21 september in het MECC.

Meer informatie en aanmelden