Online informatiebijeenkomst LIFE 2022

Datum van item

02 juni

Event location: Online

14:00 - 16:00

Op donderdag 2 juni organiseren wij een online Nederlandse informatiebijeenkomst over de Europese subsidieregeling LIFE. De regeling LIFE draagt bij aan het realiseren van het Europese milieu-, energie- en klimaatbeleid, zoals de Europese Green Deal. Wij laten u graag zien welke kansen en mogelijkheden de regeling u biedt bij het ontwikkelen en verder brengen van uw project.

 

Nieuwe openstelling

De nieuwe call voor LIFE 2022 opent naar verwachting op 17 mei 2022. Dan wordt ook meer bekend over de onderdelen Circulaire economie en kwaliteit van leven (CEQoL), Natuur en biodiversiteit (Nat), Klimaat (Cli) en Hernieuwbare energietransitie (CET).

Naar verwachting blijft de inhoud in grote lijnen hetzelfde als in 2021. Bent u geïnteresseerd? Bereid u dan alvast voor door de call-teksten van vorig jaar door te lezen (voor milieunatuurklimaat of energietransitie).

 

Datum en locatie

Het webinar vindt plaats van 14:00 tot 16:00 uur. Het is online te volgen via MS-Teams. Wij sturen u hiervoor tijdig de link per e-mail. Meldt u aan via het online registratieformulier.

Meer informatie