Logistiek Café ‘Vervoer over water, het overwegen waard’

Datum van item

14 september

Event location: Haven 6a, 6171 EG Stein

15:00 - 18:30

Transport per binnenvaartschip is efficiënt en beter voor het milieu. Of je nu 1 container, 100 containers, pallets of in bulk vervoert. Hoe organiseer je dat, vervoer over water? Je hoort er alles over tijdens het Logistiek Café ‘Vervoer over water, het overwegen waard’ van Zuid-Limburg Bereikbaar. Uiteraard verwelkomen we je op een passende locatie: een schip!

We organiseren ons Logistiek Café samen met ELC Limburg en Koninklijke Binnenvaart Nederland.

  • Wanneer: woensdag 14 september 2022, 15.00 – 18.30 uur
  • Waar: start en einde bij de haven van Stein, adres: Haven 6a, 6171 EG Stein
  • Kosten: geen

We vertrekken om 15.00 uur met de bus van Stein naar de containerterminal in Born en varen vervolgens terug vaar de haven van Stein.

Programma

We maken er een inspirerende bijeenkomst van! Je krijgt uitgebreide informatie over de voordelen van vervoer per binnenvaartschip. Ook hoor je hoe je de stap naar vervoer over water maakt, en wat daarbij komt kijken. Uiteraard geven we je een kijkje in de keuken van twee dynamische havens: de containerterminal in Born en de haven van Stein. Bovendien is er gelegenheid om te netwerken en kennis uit te wisselen met collega-ondernemers. Het precieze programma volgt op een later moment.

Aanmelden

Je kunt je nu al aanmelden via dit aanmeldformulier. Stuur deze Save the date gerust door naar een collega.

Over de Logistiek Cafés

Het Logistiek Café is een initiatief van de logistiek makelaars van Zuid-Limburg Bereikbaar. Onze logistiek makelaars hebben al vele bedrijven geholpen met het optimaliseren van hun logistieke proces. Onze hulp bestaat uit gratis advies op maat, maar ook uit het organiseren van bijeenkomsten. Bijvoorbeeld inspirerende Logistiek Cafés over een specifiek logistiek thema die we samen met partners organiseren. Ook jouw organisatie helpen we graag om de beweging te maken naar slimme, duurzame logistiek!

Aanmelden