KVK Innovatie Top 100

Datum van item

28 maart

Event location: Online

Hele dag -

Stappen maken met innovatie

Het online programma ‘Stappen maken met innovatie’ van KVK Innovatie Top 100 staat in het teken van inspiratie en kennisdeling. Energieke sprekers geven je concrete handvatten en tips hoe jij de volgende stap met jouw bedrijf kan zetten. Oud deelnemers van de KVK Innovatie Top 100 delen hun inspirerende verhaal en leert hoe je zelf praktische stappen kunt zetten om te blijven vernieuwen.

Daarnaast legt presentator Harm Edens innovatieve ondernemers in interactieve tafelgesprekken het vuur aan de schenen over onderwerpen als cybersecurity, duurzaamheid, digitalisering en personeel. We sluiten het programma af met de uitreiking van de KVK Impact Award aan de ondernemer die tijdens Corona het roer om heeft gegooid om zo weer klaar te zijn voor de toekomst. Kortom, een interessante middag die jij als ondernemer écht niet mag missen!

Sprekers

Tijdens het programma schuiven diverse sprekers aan en gaan met presentator Harm Edens en elkaar in discussie over actuele innovatie onderwerpen. Oud deelnemers van de KVK Innovatie Top 100 delen hun inspirerende verhaal en je leert hoe je zelf praktische stappen kunt zetten om te blijven vernieuwen. Daarnaast legt presentator Harm Edens innovatieve ondernemers in interactieve tafelgesprekken het vuur aan de schenen over onderwerpen als cybersecurity, duurzaamheid, digitalisering en personeel. Bekijk alle sprekers.

Finale KVK Innovatie Top 100

Het programma ‘Stappen maken met innovatie’ gaat om 16:30 uur over naar de live finale van KVK Innovatie Top 100. Tijdens de finale maken we de ranking van de top 100 en natuurlijk de winnaar bekend. We nodigen je van harte uit om live mee te kijken.