Knallen met online zichtbaarheid | Social Media

Datum van item

31 januari

Event location: Online

Hele dag -

Een hoge positie in de zoekresultaten van Google, is voor veel ondernemers in de toeristische en recreatieve sector van levensbelang. Op de juiste zoekwoorden gevonden worden door een mogelijke klant met de juiste informatie.

Hoewel het niet volledig duidelijk is hoe de zoekmachine precies werkt, zijn er verschillende trucjes die je als ondernemer kan toepassen, om zo optimaal mogelijk in de zoekmachine te verschijnen.

In deze derde masterclass rondom "Knallen met online zichtbaarheid", gaat Jan Scheele van Caesus.nl in op alle kansen en mogelijkheden die jij als ondernemer in de toeristische sector hebt. Zo kun je zelfstandig aan de slag met jouw vindbaarheid in Google.

LIOF organiseert rondom het thema online zichtbaarheid drie laagdrempelige online workshops. In deze workshops krijg je een overzicht van de nieuwste mogelijkheden, praktische tips en handvatten die je direct in de praktijk kunt brengen. De workshops worden speciaal afgestemd op ondernemers in de sector toerisme & recreatie. Wil jij ook een krachtige basis op het gebied van online communicatie en up to date zijn over alle (nieuwe) mogelijkheden? En wil je na de workshops direct zelf aan de slag kunnen? Schrijf je dan in voor de komende workshop!

Programma | 31 januari

10.00 uur: welkom door LIOF
10.05 - 11.00 uur: workshop | Google vindbaarheid
11.00 - 11.05 uur: energy break
11.05 - 11.15 uur: hoe nu zelf aan de slag!
11.15 - 11.30 uur: vragen en afronding.

Wil je meedoen?

Leuk! We hebben per workshop plek voor 25 deelnemers dus meld je nu aan! Na aanmelding ontvang je van ons de deelnamelink.

Goede reviews na eerste twee workshops!

Op 14 oktober organiseerden we een workshop rondom online reviews. En met succes! Er werd ingezoomd op de relevante platforms (zoals Zoover en Tripadvisor), hoe je deze het beste kunt inrichten en de 'do's en dont's'. De 'reviews' op deze workshop leverden ons veel sterren op!

Ook de tweede workshop op 6 december rondom social media werd wederom zeer goed ontvangen door de deelnemers. Jan nam ons mee in welke kanalen je moet gebruiken, hoe en waarvoor. En welke content je op deze kanalen plaatst en hoe je deze content makkelijk zelf kunt maken.