Instapevent: import en export van weg naar water

Datum van item

07 april

Event location: Barge Terminal Born (Holtum Noordweg 9)

Hele dag -

Ervaar je problemen of maak je je zorgen over jouw export en import van goederen over de weg door het groeiende chauffeurstekort, aankomende wegwerkzaamheden A2 Kerensheide en ‘Het Vonderen’, congestie op de autosnelwegen en in de zeehavens, veiligheid en diefstal onderweg, en klimaatmaatregelen?

Dan is het belangrijk om te weten dat bedrijven in Born en omgeving de handen ineen hebben geslagen om samen robuuste transportroutes op te zetten met de binnenvaart naar de havens van Rotterdam en Antwerpen.

Meer informatie

Instappen maar... Voor MKB Zuid Limburg is het daarom nu het moment om ook gebruik te gaan maken van deze duurzame transportoplossingen en in te stappen op de zogenoemde Joint Corridors Off-Road. Het maakt in één klap jouw export en import voor vandaag en morgen buitengewoon betrouwbaar en 400% concurrerend.

Kom donderdagmiddag 7 april 2022 naar het Zuid Limburg Off-Road Instapevent speciaal voor het MKB. Daar laten wij je kennismaken met de mogelijkheden en voordelen van import en export over het water. Speciaal het MKB krijgt een uniek kijkje in de logistieke keuken van Barge Terminal Born, geschikt voor containers en projectlading.

Programma

  • 15.00 - 15.15 uur: inloop
  • 15.15 - 15.45 uur: welkom en korte uitleg
  • 15.45 - 16.00 uur: start ‘Off-Road Rally’ rondleiding op de overslagterminals voor binnenvaart, shortsea en spoor
  • 16.45 - 18.00 uur: MKB-netwerkborrel, met volop gelegenheid tot het stellen van jouw bedrijfsspecifieke vragen over export en import en het gesprek aan te gaan met tevreden verladers en vervoerders die je zijn voorgegaan.