Infobijeenkomst Open Hiring

Datum van item

13 juli

Event location: Werk.Kom (Risseweg 8 in Weert)

08:30 - 10:00

Is het een kans voor de maakindustrie en logistiek?

Ben jij op zoek naar nieuw personeel voor de maakindustrie of logistiek? En ben je benieuwd of Open Hiring een optie kan zijn? Kom dan naar de meeting op 13 juli. Keyport organiseert samen met Start Foundation, het Leer Werk Loket Midden-Limburg, ROC Gilde Opleidingen en Werk.Kom een informatiebijeenkomst over het concept Open Hiring.

Dinsdag 13 juli van 8.30 – 10.00 uur
Werk.Kom
Risseweg 8 6004 RM Weert
Aanmelden: renske.cox@keyport.nl

Tijdens de bijeenkomst maak je kennis met de ins en outs van Open Hiring. Past dit concept in de maakindustrie en logistieke sector? En voor welke functies dan? Goed gekwalificeerde en technische opgeleide mensen zijn immers schaars. Kan jobcarving daar iets in betekenen? Of moeten we denken aan parttime werken of de inzet van een nieuwe collega voor meerdere bedrijven?

De moeite van het onderzoeken waard! Tientallen werkgevers gingen je al voor. En meer dan 200 medewerkers zijn intussen via Open Hiring aan de slag. De voordelen voor jou als werkgever? Het is niet alleen een manier om duurzaam te groeien met gemotiveerd personeel. Het draagt ook bij aan je sociale footprint, inclusiviteit en het bestrijden van armoede. Meer weten?

Op 13 juli gaan we graag met je in gesprek. Om de kansen en mogelijkheden te achterhalen, specifiek voor de maakindustrie en logistiek. En om samen een stap verder te komen in het vinden van gemotiveerd en geschikt personeel.

Meer info over Open Hiring en de voordelen voor Werkgevers: Open Hiring® voor Werkgevers

Check de video