#greenmeet - ondernemersontbijt voor de agrobusiness

Datum van item

07 juli

Event location: Feinkost Straelemann GbR (Venloer Straße 24 Straelen)

07:30 - 09:00

We beginnen weer met onze evenementenreeks #greenmeet – een netwerkontbijt waarvoor we alle geïnteresseerden van harte uitnodigen. In een gezellige sfeer met koffie, tee en plakjes zullen verschillende actoren hun vernieuwende ideeën, projecten en initiatieven uit de agrobusiness sector voorstellen: bedrijven, instituties, onderzoeks- en onderwijsinstellingen.

Wees erbij, laat je inspireren, wissel van gedachten met anderen, draag jouw ideeën aan en leg nieuwe contacten. We kijken ernaar uit je te zien! Deelname aan de #greenmeet is gratis. Schrijf je in via een van de onderstaande kanalen.

Agrobusiness Niederrhein e.V.

Wij zijn een netwerkinitiatief voor belanghebbenden in de agrobusiness sector om innovatie en kennisoverdracht te bevorderen. Tijdens de #greenmeet op 7 juli kom je meer te weten over wie wij zijn en wie onze leden zijn, welk doel de vereniging nastreeft en welke activiteiten er worden uitgevoerd om dit te bereiken. Onze betrokkenheid bij de Duits-Nederlandse samenwerking in het INTERRG-project "Agropole" zal ook een thema zijn. Wij zijn ook benieuwd naar jouw wensen, ideeën en visies voor de agrosector in de grensregio. Maak gerust gebruik van deze gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met de vereniging en natuurlijk om te netwerken.

Bekijk de uitnodiging