FieldLab Robotics op bezoek bij DHL

Datum van item

21 april

Event location: Zwenkgras 7 Beringe

Hele dag -

FieldLab Robotics op bezoek bij DHL: de uitdagingen van robotisering in de logistiek

 

Over dit evenement

Op donderdag 21 april organiseert FieldLab Robotics een bedrijfsbezoek aan de DHL Global Technology Lighthouse site in Beringe. We zijn daar te gast bij DHL Supply Chain BeNeLux.

 

Kijkje achter de schermen bij wereldspeler DHL

DHL Supply Chain, onderdeel van de DPDHL Group met een omzet van EUR 56,6 miljard, is 's werelds leidende logistieke dienstverlener. De gepersonaliseerde, geïntegreerde logistieke oplossingen combineren toegevoegde waarde en beheerservices met traditionele uitvoering en distributie om efficiëntie te stimuleren, kwaliteit te verhogen en een concurrentievoordeel te creëren.

 

DHL en robotisering

Dit bezoek staat in het teken van de uitdagingen op het gebied van robotisering in de logistiek. Hoewel robotisering in de logistiek wellicht voor de hand ligt is, zijn er nog vele uitdagingen. DHL is weliswaar koploper, maar ook bij deze wereldspeler is slechts een beperkt gedeelte van het proces gerobotiseerd.

Dennis Gommans, general manager, deelt graag de ervaringen die hij de afgelopen jaren heeft opgegaan. Do’s and don’ts komen aan de orde in zijn presentatie. En natuurlijk brengen we een bezoek aan het ca. 20 voetbalvelden grote warehouse om alles in de praktijk te zien.

Dat vindt plaats in de ochtend van donderdag 21 april. We starten om 10.00 uur en na het formele gedeelte is er een broodjes lunch met volop gelegenheid om met elkaar kennis en informatie uit te wisselen en te netwerken. We eindigen rond 13.30 uur.

 

Fieldlab Robotics