Circular Bio: The future of alternative proteins

Datum van item

26 april

Event location: Online

Hele dag -

Wil jij op de hoogte blijven over recente topics rondom eiwittransitie? Schrijf je dan in voor voor onze volgende evenementen op 5 en 26 april 2022 over het thema "Building bridges beyond borders for a sustainable protein sufficiency". Met als doel kennis delen via gastsprekers, ideeën uit te wisselen tussen deelnemers en de mogelijkheid te creëren voor nieuwe initiatieven en samenwerkingen binnen de hele gemeenschap.

Het event wordt georganiseerd door het project Circular-Bio (INTERREG V A – Projekt Netzwerk zirkuläre Bioökonomie) in samenwerking met het HiPerIn 2.0 project (High Performance Ingredients).

Protein Transition

Het eerste evenement zal plaatsvinden op 05 april 2022 van 15:00 - 16:30 uur als een online evenement gesproken in het Engels en zal worden georganiseerd onder het subtopic "The future of alternative proteins – Meeting the experts".

Experts zullen hun kennis delen in enkele belangrijke subthema's in eiwittransitie. De webinar wordt gestart met een key-note brede introductie van de eiwittansitie in het algemeen. Geselecteerde deskundigen zullen de deelnemers inzicht geven in de volgende subthema's:

  • Health - Alternative proteins, how do they work?
  • Insects - The contribution of insects to our future diet
  • Plant protein - Plant proteins and their benefits
  • Revolutionary proteins - Revolutionary protein opportunities