Circular Bio: Building business with proteins

Datum van item

26 april

Event location: Brightlands Campus Greenport Venlo

Hele dag -

Wil jij op de hoogte blijven over recente topics rondom eiwittransitie? Schrijf je dan in voor voor onze volgende evenementen op 5 en 26 april 2022 over het thema "Building bridges beyond borders for a sustainable protein sufficiency". Met als doel kennis delen via gastsprekers, ideeën uit te wisselen tussen deelnemers en de mogelijkheid te creëren voor nieuwe initiatieven en samenwerkingen binnen de hele gemeenschap.

 

Circular Bio

 

Het event wordt georganiseerd door het project Circular-Bio (INTERREG V A – Projekt Netzwerk zirkuläre Bioökonomie) in samenwerking met het HiPerIn 2.0 project (High Performance Ingredients).

Bekijk event 5 april

Het tweede event met als subthema “Business bouwen met eiwitten” gaat over jullie, de deelnemers!

Op 26 april 2022 vanaf 15:00 uur - 16:30 uur CET nodigen we je uit om deel te nemen aan een tweede evenement op Brightlands Campus Greenport Venlo (Nederland). We willen weten hoe je denkt over de eiwittransitie. In dit fysieke evenement zullen er gesprekken, discussies en hopelijk veel ideeën zijn over de vier subthema's die te maken hebben met eiwittransitie. Hopelijk worden er veel nieuwe ideeën gedeeld en ontstaan er nieuwe initiatieven. Dit tweede evenement wordt gehouden in het Duits en Nederlands.