Anuga Foodtech 2022

Datum van item

26 - 29 april

Event location: Keulen

- Hele dag

Als toonaangevende wereldwijde vakbeurs is Anuga FoodTec de belangrijkste stimulans voor de internationale voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Als 's werelds enige beurs voor toeleveranciers bestrijkt zij alle aspecten van de levensmiddelenproductie. In Keulen worden in april de nieuwste innovaties en technologische visies gepresenteerd: van procestechnologie over vul- en verpakkingstechnologie tot voedselveiligheid, van verpakkingsmaterialen tot digitalisering en intralogistiek. En daarbuiten valt er nog veel meer te ontdekken. En natuurlijk is LIOF er ook, samen met jou!

Van 26 tot 29 april 2022 is de Anuga Foodtech in Keulen (of online) met de nieuwste oplossingen, spannende technologieën en duurzame impulsen.
 

Ga je mee met LIOF?

Ook LIOF zal op de beurs aanwezig zijn en wel op 28 april. Wij zorgen die dag voor een ontvangst op de beurs, een korte plenaire sessie én een afsluitende borrel. Een perfecte gelegenheid om kennis te combineren met netwerken!

Wil je meegaan, stuur dan een mail naar Rob Pijpers.
Wacht niet te lang want we hebben maar 20 vrijkaarten. De enige kosten voor jou zijn de kosten van je eigen vervoer naar Keulen!

 

Veiligheid

Na COVID-19 is het gelukkig weer tijd voor persoonlijke contacten en netwerkmogelijkheden. Maar Anuga Foodtech garandeert een veilige en succesvolle beursbeleving - in de hallen en in de hele omgeving van Keulen.