
Op dinsdag 11 juni vindt het eindevent van BL.INC - Masterclass Food & Nutrition plaats. Laat je inspireren door Jan Klerken, oprichter van Scelta Mushrooms, en ontdek zijn geheim voor voortdurende innovatie. Onze deelnemers zullen hun food innovaties presenteren, terwijl een professionele kok deze ter plekke bereidt. Beleef de voeding van morgen zelf!
Programma
14:30 - 15:00: Inloop, Expohal Villa Flora - Venlo
15:00 - 17:10: Welkomstwoord door CEO Brightlands Campus Greenport Venlo, Ingrid Vermeer
We gaan in gesprek met Jan Klerken over zijn ondernemingsreis. Jan Klerken is oprichter van Scelta Mushrooms en is een rasondernemer die blijft vernieuwen en innoveren. Wat is nou zijn geheim?
De 8 deelnemende bedrijven van de BL.INC Masterclass Food & Nutrition presenteren hun food innovatie. Een professionele kok bereidt deze innovaties in hapjes ter plekke in de keuken tegenover ons en jij als bezoeker mag deze voeding van morgen ervaren.
Tot slot feliciteren en proosten we op de reis die de innovatie ondernemers hebben doorlopen en sluiten we dag gezamenlijk af met een netwerkborrel.
17:10: Netwerkborrel